inclusief BTW

SERVICE

Daar draait het om. 24/7

Dagelijks staat het team van 20 specialisten voor u klaar. Zuid West Banden heeft vestigingen in Klaaswaal (sinds 1987) en Noordwijkerhout (sinds 2012). Op onze vestigingen werken wij met geavanceerde montage, uitlijn, balanceer en match apparatuur. Daarnaast hebben wij vijf mobiele servicewagens. Wij leveren hiermee snelle en vakkundige pechservice en montage op locatie. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd mobiel blijft.

Mobiele (pech)servicewagens 

Onze vijf mobiele servicewagens helpen u weer op weg met een spoedreparatie of nieuwe band. We beschikken over 1 Scania en 2 DAF service vrachtwagens, 1 Iveco BE-combinatie en 1 Volkswagen bakwagen. De wagens zijn allemaal uitgerust met montage apparatuur, compressor en aggregaat. Op deze manier kunnen we alle bandenservice werkzaamheden voor vrachtwagens, landbouw- en grondverzetmaterieel op locatie doen. Zowel op uw bedrijf, als op het land of op de bouwplaats. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

WERKPLAATS

In onze twee werkplaatsen bieden wij alle banden services. Beide werkplaatsen zijn uitgerust met montage, balanceer en uitlijnen apparatuur voor personenwagens. Voor groot materieel zoals vrachtwagens, trekkers en shovels doen we alle montage en reparatie werkzaamheden aan banden.  We gebruiken apparatuur van A-merken zoals Corghi, Hunter, Teco en Pasquin. In onze werkplaatsen verzorgen wij voor u de volgende services:
  • Auto: montage, balanceren, uitlijnen, reparatie, wielen wassen, winterbanden opslag
  • Vrachtwagen: montage, balanceren, uitlijnen, reparatie, vulkaniseren, pechservice
  • Landbouw: montage, uitlijnen, matchen, reparatie, vulkaniseren, pechservice
  • Grondverzet: montage, reparatie, vulkaniseren, pechservice 
Onze werkplaatsen zijn zes dagen per week geopend. 
Ma-vrij: 08.00 – 17.00Za: 08.00 – 12.00

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u contact met ons opnemen? Hieronder staan de contactgegevens van onze vestigingen. Op de team pagina kunt u alle medewerkers persoonlijk ontmoeten.